Fordonsutställare

Välkommen som fordonsutställare på Trucking Old School 11 juli 2020!


Utställarpass och entré

Som utställare betalar du 500:- per bil för att delta i Trucking Old School och Old Trucks on Track. Du får på ditt startnummer en lunchbiljett som kan användas fredag eller lördag på Ring Knutstorps restaurang. För passagerare är entrén gratis.

Du måste anlända senast kl 9:00 på fredagen för att kunna köra på banan. Se Old Trucks on Track hemsida för mer information.

Önskar du endast delta i Trucking Old School betalar du 300:- och kan då gå ner på området för Old Trucks on Track på Fredagen. Dock kan du inte köra ner med din lastbil där. Du får på ditt startnummer även tillträde till evenemanget Old Trucks on Track och en lunchbiljett som kan användas fredag eller lördag på Ring Knutstorps restaurang. För passagerare är entrén gratis.


Öppettider

Evenemangets offentliga öppettider är:

Old Trucks On Track

Fredag 10/7 9:00-16:00

Trucking Old School

Fredag 10/7 9:00-20:00

Lördag 11/7 10:00 - 19:00

Entré för besökare till både Old Trucks on Track och Trucking Old School är i år gratis. Vi har i år bjudit in organisationen Skånes Änglar för Skånes barn som gärna tar emot en frivillig entré till deras fantastiska verksamhet. Läs mer om deras arbete här.

Du kan som utställare i Trucking Old School anlända:

Torsdag 9/7 från 17:00-21:00

Fredag 10/7 07:00-22:00 (senast 9:00 för att delta i bankörning med Old Trucks on Track)

Lördag 11/7 07:00-08:00

På lördag den 11/7 anordnas även race med Svenska Miniklubben på Ring Knutstorps bana. Det kostar ingenting att besöka även detta. Lördag kväll måste området tömmas på bilar. Men det finns gott om plats att stå kvar utanför till söndagen.


Boende och camping

Det är tillåtet att bo i bilen som utställare och det finns toaletter och duschar i närheten. Det är inte tillåtet att ha husvagn kopplad efter lastbilen på utställningsområdet. Alla husvagnar måste stå på separat camping. Det finns begränsat med platser för camping så kontakta Ring Knutstorp och boka plats. Det finns även ett mindre antal 4-bäddsstugor att hyra. Mer info på Ring Knutstorps hemsida.Förhållningsregler för Trucking Old School

För att göra Trucking Old School till ett trevligt evenemang och en fin Entusiastträff är det viktigt att du som utställare och besökare följer våra förhållningsregler samt Ring Knutstorps förhållningsregler.

När du anmäler dig till att medverka som utställare på Trucking Old School godkänner du att följa våra och Ring Knutstorps regler.

  • På området råder totalt tutförbud.
  • På området råder förbud mot upprepat gasande.
  • Inom utställningsområdet för Trucking Old School är alkoholförtäring förbjuden. Restaurangen har utskänkningstillstånd.
  • Drönare är ej tillåtna.
  • Håll rent runt din bil, soppåsar erhålls
  • All grillning vid bilar eller på Trucking Old School utställningsområde är förbjuden
  • All körning utan lots inne på området är förbjuden
  • Ring Knutstorp ombesörjer för bevakning och vakters anvisningar måste följas