Fordonsutställare

Välkommen som fordonsutställare på Trucking Old School 6-7 juli 2018!

Utställarpass och entré

Som utställare betalar du 200:- per bil för att delta i Trucking Old School. Du får på ditt startnummer även tillträde till evenemanget Old Trucks oTrack och en lunchbiljett som kan användas fredag eller lördag på Ring Knutstorps restaurang. För passagerare är entrén gratis.

Önskar du även köra på banan med Old Trucks on Track som arrangeras på fredagen betalas banavgiften, 300:-, på plats. Du måste anlända senast kl 9:00 på fredagen för att kunna köra på banan. Se deras hemsida för mer information.

Öppettider

Evenemangets offentliga öppettider är:

Old Trucks On Track

Fredag 12/7 9:00-16:00


Trucking Old School

Fredag 12/7 9:00-20:00

Lördag 13/7 10:00 - 19:00


Entré för besökare till både Old Trucks on Track och Trucking Old School är i år gratis.

Du kan som utställare i Trucking Old School anlända:

Torsdag 11/7 från 17:00-21:00

Fredag 12/7 07:00-22:00 (senast 9:00 för att delta i bankörning med Old Trucks on Track)

Lördag 13/7 07:00-08:00

På lördag den 13/7 anordnas även race med Svenska Miniklubben på Ring Knutstorps bana. Det kostar ingenting att besöka även detta. Lördag kväll måste området tömmas på bilar. Men det finns gott om plats att stå kvar utanför till söndagen.


Boende och camping

Det är tillåtet att bo i bilen som utställare och det finns toaletter och duschar i närheten. Det är inte tillåtet att ha husvagn kopplad efter lastbilen på utställningsområdet. Alla husvagnar måste stå på separat camping. Det finns begränsat med platser för camping så kontakta Ring Knutstorp och boka plats. Det finns även ett mindre antal 4-bäddsstugor att hyra. Mer info på Ring Knutstorps hemsida.


Tvättmöjligheter

Det finns en enkel avspolning på plats. Tvätt SKA vara gjord innan ankomst.

Vi hänvisar till närliggande tvättar i Helsingborg, Ängelholm, Hjärnarp, och Ljungby. Har du tips på fler tvättar för lastbil i närheten kontakta oss på kontakt@truckingoldschool.se


Det finns restaurang inne på området.Förhållningsregler för Trucking Old School

För att göra Trucking Old School till ett trevligt evenemang och en fin Entusiastträff är det viktigt att du som utställare och besökare följer våra förhållningsregler samt Ring Knutstorps förhållningsregler.

När du anmäler dig till att medverka som utställare på Trucking Old School godkänner du att följa våra och Ring Knutstorps regler.

  • På området råder totalt tutförbud.
  • På området råder förbud mot upprepat gasande.
  • Inom utställningsområdet för Trucking Old School är alkoholförtäring förbjuden. Restaurangen har utskänkningstillstånd.
  • Drönare är ej tillåtna.
  • Håll rent runt din bil, soppåsar erhålls
  • All grillning vid bilar eller på Trucking Old School utställningsområde är förbjuden
  • All körning utan lots inne på området är förbjuden
  • Ring Knutstorp ombesörjer för bevakning och vakters anvisningar måste följas