Fordonsutställare

Välkommen som fordonsutställare på Trucking Old School 6-7 juli 2018!

Utställarpass och entré

Som utställare erhåller du två pass som gäller på Trucking Old School område. Dessa pass kan uppgraderas på plats för att gälla även inne på Temaparken för mellanskillnaden till Parkens priser för entré. Ett utställarpass har ett värde av 150:-/st.

Köps pass för parken gäller dessa även inne på Trucking Old School område så passa på att göra detta till en helg för hela familjen, upplev parken och få Trucking Old School på köpet.


Öppettider

Evenemangets offentliga öppettider är:

Lördag 7/7 10:00 - 22:00

Även fredag är besökare välkomna in att besöka vårt område.

Entré för besökare enbart Trucking Old School område kostar 150:- per person för hela helgen och kan uppgraderas till pass som gäller hela parken för mellanskillnaden för Temaparkens priser för entré. Barn under 100cm går in gratis. Köps entré till parken ingår Trucking Old School område.

Priser för parken hittar du här.

Du kan som utställare anlända torsdag 5/7 från 17:00.

Sekretariatet är öppet:

Torsdag 5/7 17-22

Fredag 6/7 07-22

Lördag 7/7 06-08

Du kan även stå kvar under söndagen och då tex besöka parken.


Boende och camping

Det är tillåtet att bo i bilen som utställare och man kan då använda campingens duschar och toaletter finns på området. Det är inte tillåtet att ha husvagn kopplad efter lastbilen på utställningsområdet. Alla husvagnar måste stå på High Chaparral camping. Önskar man bo på High Chaparrals hotell, stugor eller camping bokas detta direkt på High Chaparral hemsida.


Tvättmöjligheter

Det finns inga tvättmöjligheter på plats. Det är inte tillåtet att ha med egen utrustning för tvätt på område för High Chaparral. I inbjudan får du kontaktuppgifter för närmsta tvättar.


Underhållning

Cosmos Cowboys Fre 19:00 och Lör 12:00

Red Jenkins Lördag 20:00

Förhållningsregler för Trucking Old School

För att göra Trucking Old School till ett trevligt evenemang och en fin Entusiastträff är det viktigt att du som utställare och besökare följer våra förhållningsregler samt High Chaparrals förhållningsregler.

När du anmäler dig till att medverka som utställare på Trucking Old School godkänner du att följa våra och High Chaparrals regler.

  • På området råder totalt tutförbud.
  • På området råder förbud mot upprepat gasande.
  • Inom utställningsområdet för Trucking Old School är alkoholförtäring förbjuden. Servering med fullständiga rättigheter finns på området.
  • Drönare är ej tillåtna.
  • Håll rent runt din bil, soppåsar erhålls vid incheckning
  • All grillning vid bilar eller på Trucking Old School utställningsområde är förbjuden
  • All körning utan lots inne på området är förbjuden
  • High Chaparral ombesörjer för bevakning och vakters anvisningar måste följas