Trucking Old School 2019 på Ring Knutstorp

28.02.2019

Trucking Old School flyttar till Ring Knutstorp och arrangerar tillsammans med Old Trucks on Track!


2018 firade vi klassen Kultlastbil genom att bjuda in till en renodlad entusiastträff för Kult-, Veteran- och USA-truck på High Chaparral. Vi visste inte då att det skulle kunna bli ett årligt evenemang. Vi visste inte om folk ville åka på en renodlad träff, kommer det besökare eller finns intresset från företag att visa upp sig på en så nischad träff?

Svaret fick vi efter vi kört 2018, JA, det vill man!

Efter mångas önskan tänkte vi, okej, vi kör!

Vi behövde en ny plats och la ut ett inlägg på Facebook och wow... Vi är helt överväldigade av all respons, tips och erbjudanden om olika samarbeten. Tack alla!

Noga gick vi genom alla förslag och erbjudanden om samarbeten men efter ett möte på Ring Knutstorp tillsammans med Old Trucks on Track valde vi att ingå ett samarbete.

Det finns mycket fördelar att arrangera med ett annat evenemang som riktar sig till samma kategori av deltagare. Vi ville gärna ha en egen dag och då Old Trucks on Track kör på fredagen och vi på lördagen blir det två evenemang på samma helg med samma inriktning. En hel helg i nostalgins tecken!

Ring Knutstorp ligger för oss bra geografisk men har även stor potential för att utveckla vårt evenemang. Att då som utställare ha möjligheten att komplettera med Old Trucks on Track och köra sin Veteran, Kult eller USA-truck på banan är unik! Passa på!

Vi är så taggade inför detta och vi hoppas att ni är det med. Nedan hittar ni klipp från Old Trucks on Track. Se och njut!

Varmt välkomna till Trucking old School 2019 önskar Mari och Angela i samarbete med Old Trucks on Track och Ring Knutstorp!