Sundance Kid Saloon

17.02.2018

I denna unika trailer kliver du rakt in i Vilda Western!

Tailern är helt inredd i tidsenlig anda och när du kliver in dras du tillbaka 150 år. Känslan inbjuder till fest, underhållning och njuta av vänner och musik.

Det har tagit många timmar att skapa en tidsenlig och helt unik miljö för att kunna umgås, ha trevligt och lyssna på bra countrymusik. Lars säger att han är så otroligt nöjd med resultatet och att det blev mycket bättre än han kunde föreställa sig.

Salongen har barbord och rymmer 30-35 personer. Trailern är utrustad med ett ljudsystem, kylskåp och kaffebryggare. Ljuset är justerbart LED och man kan ansluta den till 220v vilket gör den perfekt att hyra till olika tillställningar, privat som företag.

Salongen har barbord och rymmer 30-35 personer. Trailern är utrustad med ett ljudsystem, kylskåp och kaffebryggare. Ljuset är justerbar LED och man kan ansluta den till 220v vilket gör den perfekt att hyra till olika tillställningar, privat som företag.

Är ni intresserade av att veta mer kan ni besöka Sundance Kid Saloon Facebook. Där hittar du alla uppgifter för att boka denna Vilda Westen-trailer.

Inredning: Michael Høgh, delägare i HELLO snickare i Dianalund med medarbetare Steffen Skov.

Ljudsystem: Bear som är innehavare av Au2sound

Lack och utvändig design:

Egna mekanikerna Mark, Mathias och Claus.

Boye från BL Lackering i Ringsted.

Gitte Welt design av text bakvägg.

Vattentanken samt trappan MiPeex i Sorø.

Varmt välkomna till Trucking Old School på High Chaparral den 6-7 juli 2018 och passa på att spana in detta helt otroligt bygge.