Besökare

Välkomna till Trucking Old School på High Chaparral den 6-7 juli 2018!

Detta är den första entusiastträffen i Sverige där man inriktar sig på enbart Kultlastbilar, Veteranlastbilar och USA-truckar och dess historia. Gör det till en dag för hela familjen och besök Sveriges coolaste Temapark, High Chaparral. Besöker du parken ingår dessutom entré till Trucking Old School. Du hittar all information och priser för boende och park på deras hemsida.


Öppettider besökare Trucking Old School

Lördag 7/7 10:00 - 22:00

Även Fredag 6/7 går det att besöka området men det är då en inflyttningsdag för alla utställare vilket gör att alla bilar ej är på plats.

Entré enbart för Trucking Old School kostar 150:- för hela helgen och kan uppgraderas till pass som gäller hela parken för mellanskillnaden för Temaparkens priser för entré som du hittar här. Barn under 100cm går in gratis på både Trucking Old School och High Chaparral. Det finns även ett mycket förmånligt pris för seniorer. Parkens officiella öppettider är 10-18.


Boende och camping

Önskar man bo på High Chaparral hotell, stugor eller camping bokas detta direkt på High Chaparral hemsida.

Det finns ingen lastbilscamping!

Parkering för personbilar finns. Husbil och Husvagn hänvisas till Camping. All parkering utanför hänvisade områden är förbjudet och övervakning finns.


Underhållning

Cosmos Cowboys fre 19:00 samt lördag 12:00

Red Jenkins lördag 20:00