Anmälan fordon
Anmälan för 2018 är stängd

Anmälan för Trucking Old School 2018 är nu stängd!

Vi vill påminna om att det INTE finns parkering för lastbil utanför utställningsområdet. Det finns inte heller camping för lastbil!

Vi har ingen reservlista och området är fullt.

Här anmäler du ditt fordon till Trucking Old School på High Chaparral den 6-7 juli 2018.

For English, click here!


Läs noga nedan information före anmälan.

Anmälan stänger 31/5.

Vi tar inte emot NÅGRA sena anmälningar och vi har plats för 100 fordon i år.

När du anmäler dig godkänner du att följa våra och High Chaparrals förhållningsregler. Våra förhållningsregler hittar du här.

Alla fält måste vara korrekt ifyllda samt begärda foton bifogade.

Vi tar ut en anmälningsavgift på 100:- per fordon som betalas på plats vid ankomst. För detta erhåller du två utställarpass (värde 150:-/st) som är giltiga inom området för Trucking Old School. Önskas pass till parken uppgraderas utställarpassen på plats i sekretariatet eller vid entré till parken. Man betalar då endast mellanskillnaden från utställarpass 150:- till ordinarie entré. Priser för entré till parken hittar du här.

Extra entré till parken, boende och andra frågor gällande Temaparken ber vi er vända er till High Chaparral på www.highchaparral.se.

Har ni några funderingar gällande anmälan eller övriga frågor om Trucking Old School är ni välkomna att kontakta oss på kontakt@truckingoldschool.se.

För vidare information om tider, evenemanget och underhållning etc hittar du under fliken Utställare.

Information om klasser

Begreppet Kultlastbil kom till för fem år sedan och har därefter blivit benämningen för äldre
lastbilar, som inte är regelrätta veteraner men ändå så gamla så de i princip försvunnit ur den
aktiva yrkestrafiken. För många innebär de dock redan minnen och upplevelser som idag är nostalgi. Kategorin förknippas även med truckingvågen, då man på allvar började pimpa lastbilarna med en personlig stil, som satte igång i början av 80-talet. För att hålla kvar detta har vi beslutat att inte ha en löpande årsmodell som start för Kultlastbilen. Veteran- och
Kultlastbilar kommer därför, nu och i framtiden, att överlappa varandra. Kultlastbilen är även en lastbil med en historia, den kan vara privat eller knuten till ett åkeri. För att tävla i klassen Kultlastbil krävs även att lastbilen förknippas som en Kultlastbil även om årsmodellen är upp till 99.

Veteranlastbil - fordon upp till 1988 års modell

Kultlastbil - fordon mellan 1984 - 1999 års modell

USA-truck - fordon upp till 1999 års modell

Efter din anmälan får du en bekräftelse efter ca 14 dagar. Trucking Old School förbehåller sig rätten att neka anmälningar.

Varmt välkomna!